Here is your sex

Monday, December 1, 2008

Nu, asta nu-i un post porno. E despre petrecerea de 1 Decembrie din Virtual Bucharest.
Titlul e o urmare a amabilitatii barmanului Gigi ;)
Daca barmanul Gigi vi se pare interesant, puteti sa il vedeti:

Petrecerea a inceput pe la 10 dimineata (ora Romaniei) si probabil continua si acum. Mi-a placut dinamicitatea: la inceput eram vreo 25 (incluzand oamenii de zapada :D )

Dupa a inceput sa se stranga lumea. A venit si DJ CenTu, care ne-a scapat de Kiss FM si a stat (eroic) la butoane timp de 4 ore, apoi a luat o pauza si a revenit pentru inca doua.

LaraCroft (Aura) a avut grija sa ne puna la dispozitie animatii dansante pe alese, care mai de care mai fistichii, apoi a organizat si concursuri.

So, was it better than going to the parade? Hell yeah! Am ras destul de mult (frigiderul a fost particularly funny), muzica a fost ok si avatarele foarte animate.


Poate e interesant de mentionat si ca VirtualBucharest a facut parte din locurile in care imbratisarile gratuite au fost la putere. Pe langa cele 28 de orase din Romania cea reala. Puteti afla mai multe despre proiect puteti afla pe LumeBuna.ro


Alte poze aici.

9 comments:

 1. Poate intru și eu pînă la Crăciun, dacă nu mi s-o fi descompus avataru' de-atîta inactivitate în SL :D

  ReplyDelete
 2. Am fost si eeeeu la free hugs (pe traseul Universitate- metrou Victoriei- Herastrau) cu aia de la "Lume buna " :) Tare faza sa faca si in Second Life,nu stiam.
  am fost si la impartit fluturasi anti-violenta, si am mai dat si "meditatii" de filosofie pe mess... deci cred ca mi-am facut norma de fapte bune pe ziua de ieri :D

  ReplyDelete
 3. @MeSSer: hurry, mie mi-a crapat un avatar deja :(
  @Raluca: don't worry, tu probabil ai stoc de fapte bune pentru cel putin cativa ani :P

  ReplyDelete
 4. Foarte frumos postul! Sincer? Nu am bucurie mai mare decat sa vad ca am reusit sa facem oamenii sa rada in spatele calculatorului. Pentru asta merita tot efortul.

  ReplyDelete
 5. @auratatu ce e o comunitate, fie si ea virtuala, daca membrii ei nu stiu sa se amuze ;) Multumesc de prilej :)
  @Alina multumesc de apreciere, see you in-world :)

  ReplyDelete
 6. Hee heee... I'm a cute little angel ;;)

  ReplyDelete
 7. @Raluca: well, matbe you are, eu m-am lasat la shades & mohawk :P

  ReplyDelete
 8. Ceau :) Mi s-a parut foarte inedit sa primesc ivitatia de a lansa Free Hugs si in mediul virtual si ma bucur ca a venit si am acceptat-o :) Pentru cei care vor sa vada poze si din alte parti (orase din tara), intrati pe www.lumebuna.ro :)

  ReplyDelete